Archive for the ‘ERASMUS+’ Category

PROJECTE ERASMUS + KA2 PER LA MILLORA DE LA SEGURETAT DELS PROFESSIONALS DE LA PERRUQUERIA I L’ESTÈTICA

La setmana del 13 al 17 de novembre, dues professores del departament d’Imatge Personal del nostre centre varen viatjar a Porvoo (Finlàndia) per participar a la primera reunió del nou projecte Erasmus plus KA2 d’associacions estratègiques anomenat First Things First.

En aquest projecte participa professorat de diferents centres d’FP europeus com són Leeds City College (Regne Unit), Albelda College de Rotterdam (Holanda), Tartu Kutsehariduskeskus d’Estònia, Amisto Porvoon Ammattiopisto i KSAO (Kouvolan Seudum Ammattiopisto) de Finlàndia.

Durant aquesta primera trobada s’ha posat en comú la legislació cosmètica dels diferents països, així com l’Europea, s’ha elaborat informació sobre els diferents components dels cosmètics que poden produir al·lèrgies i sobre contaminació microbiana més comú en els cosmètics. Varen visitar una fàbrica de cosmètics finlandesa que elabora també cosmètics per diferents marques comercials i varen conèixer un nou model empresarial de perruqueria masculina i barberia en expansió internacional que es preocupa, fonamentalment, en la seguretat als llocs de feina dels professionals de la perruqueria i l’estètica.

Durant els 24 mesos que dura el projecte es faran altres trobades, una d’elles a Mallorca el mes d’octubre de 2018, durant les quals s’elaborarà material de feina dels diferents temes que afecten a la seguretat dins de l’àmbit laboral de la perruqueria i l’estètica.


Obert plaç per demanar beques Erasmus+

Inici del procés de selecció d’alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i FP Bàsica per realitzar part de les FCT o la totalitat a un pais de la UE.

L’imprés de sol.licitud el podeu descarregar clicant en aquest enllaç:

Sol.licitud beques Erasmus

Publicació ERASMUS+ al Diario de Mallorca

IMG_20170201_201221 (1)

Erasmus + a Kotka (Finlàndia) novembre 2016

Na Laura Nogueras Rubio, estudiant del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria, ens ha fet arribar aquest resum de la seva estada Erasmus+ a Kotka(Finlàndia) durant el mes de novembre realitzant part de les seves pràctiques formatives a una empresa.

Na Monika Kasimirova Docheva ens ha enviat el seu resum de la estada Kotka.

MONIKA KASIMIROVA DOCHEVA A FINLÀNDIA

 

ERASMUS+: Prova de coneixements de llengua anglesa

Es convoca als alumnes que varen sol.licitar estar admesos al proces d’adjucació d’una beca Erasmus+ per realitzar pràctiques a un país europeu a la realització d’una prova per conèixer el nivell de llengua anglesa que tenen.

Día:

Hora:

Lloc:

Els alumnes que no han de fer la prova per haver presentat un certificat de coneixements són:

 

ERASMUS+: Llistat d’alumnes admesos i exclosos


Cicles formatius de grau mitjà   

 

Cicles formatius de grau superior

 

Alumnes excloses

 

 

Motiu d’exclusió: tenir moduls de 1r curs pendents

 

 

 

 

 

 

 

 

ERASMUS + Inscripció a la selecció de beques

Des del dimecres 19 d’octubre fins el divendres 28 d’octubre  estarà obert el plaç per sol.licitar una beca ERASMUS+ per als alumnes de 2n curs de FP de Grau Mitjà, Grau Superior i FP Bàsica, per realitzar una estada a un país de la UE.

Heu de descarregar l’imprès de sol.licitud a l’apartat “Programes Europeus” de la pàgina web del centre i entregar-la a secretaria amb els certificats corresponents.

ERASMUS+ . Cambiando vidas, abriendo mentes.

Flyer ERASMUS+

Captura de pantalla 2015-11-25 a las 9.41.18

Proves lingüístiques ERASMUS+

Read more »

Alumnes de Cures Auxiliars amb estades a l’estranger Novembre 2015

MOBILITATS ERASMUS+ CURS 2015-16

 

Durant el mes de novembre de 2015, les alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria del nostre centre realitzen una estància de 30 dies a l’estranger dins el programa Erasmus+.

Les alumnes seleccionades per aquesta experiència a l’estranger són:

Kotka ( FINLANDIA):

Isabel Martínez, Carmen Oneto, Jessica Aguilar i Florence Odinke

Florencia (Italia)

Raquel Hurtado,Lucía Ferrera, Aysha Travieso,Noelia Prieto i Bàrbara Navarro

ENHORABONA a totes!!